Bizden Haberler

Pazarlama Marma Polil Filmler Toplantısı

NESA Sistemı Genel Müdürü Kani Akkuş; Trader, Ürün Tasarımcılar, Pazarlama Marma Polil Filmler Toplantısında Bir Araya Geldiler.

MARMA CİLA FİLMLERİ

ORTA DOĞU’DA MARMA

Marma. Polonya Filmlerini taşıyan folyolar, diğer bahçe ve tarımsal örtüler birçok Avrupa ülkesinde ve ötesinde bilinmektedir ve takdir edilmektedir.Büyük ve gelecek vaat eden pazarlara girmek bizim için çok daha önemli. Kesinlikle Türkiye’yi bunlara dahil edebilirsiniz.

Muhtemelen herkes bunu bilmiyor, ancak bu ülke Avrupa’daki en büyük tarımsal ürün üreticisi ve aynı zamanda seracılıkta ikinci sırada. Bu bizim için çok ilginç ve gelişmiş bir Pazar.

Bu nedenle şirket, bu fırsatı hevesle aldı ve 26 Kasım 2019 ile 29 Kasım 2019 tarihleri arasında Türkiye’ deki GROWTECH ANTALYA tarım ve bahçe fuarında yer aldı. Direktörü Mirosław Gawle ve şirketi temsil eden Direktör Rafał Kawka, çok sayıda toplantı yaptı ve sunumlarda yer aldı. Tarım ve bahçecilik pazarına tedarik eden Türk distribütörler ile yeni iş bağlantıları kurdular. Ancak dünyanın o bölgesindeki ticaret fuarlarıda daha geniş bir temas alanı kurmak için iyi bir platform. Etkinlik sırasında temsilcilerimiz Ürdün, Mısır ve Cezayir gibi hızla gelişen pazarlardan müşterilerle de temas kurdu.

Türkiye ziyareti, inşaat sektöründen yeni müşterimiz NESA Sistem ile de tanışmak için bir fırsattı. İki gün süren görüşmeler ve müzakereler sırasında kendisine Türkiye pazarında inşaat ürünleri distribütörü statüsü verildi. ,Firmamızın Nesa potansiyeli ile birlikte sunduğu yüksek kaliteli ürünlerin geniş bir yelpazede bu pazarda birlikte başarıya ulaşmamıza izin vereceğine inanıyoruz. Direktör Rafał Kawka

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir